over mezelf

Ik ben Annemie, mama van drie prachtige kinderen, een tweeling van net eenentwintig, een dochter en een zoon, een derde zoon van 15 jaar en gelukkige partner van Hendrik

AGOH5028_edited.jpg

In een inmiddels best ver verleden, behaalde ik het universitair diploma van romaniste Frans-Italiaans. Enkele bijkomende opleidingen na deze studie lieten me helemaal toe mijn talen-en literatuurpassie die ik nog steeds bezit, te voeden.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht in het middelbaar onderwijs, ben ik op weg naar nieuwe indrukken, nieuwe horizonten, nieuwe vervullende wegen. Door mezelf te verrijken door een veelheid aan opleidingen te volgen, ontdek ik steeds meer wat me verder boeit op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn ruime interesse bracht me bij massage opleidingen. Kindermassage en heppiemassage geven me voldoening en invulling waarnaar ik streef en die ik ambieer in mijn "zijn", in zowat alles wat ik doe :-)

Ik hou van m'n gezin, ik leer en groei dankzij hen. 

Verder ben ik gepassioneerd door schilderkunst en dans. Schilderen brengt me op een creatieve manier bij mijn fascinatie voor kleur en vorm en laat me toe daarin te experimenteren en te zoeken. Dans is een zachte, vrouwelijke expressievorm, ik hou ervan helemaal mee te gaan in de ritmische flow van beweging en nabijheid.

Relevante opleidingen en behaalde certificaten:

-Opleiding coaching, academie voor coaching en counseling, juni 2019

-Ontspanningsmassage met olie, augustus 2017

-Massage als zelfzorg bij kwaaltjes, sept-dec 2017

-Heppiemassage, Integrama, mei 2018, met vermelding op de site www.heppiemassage.com

-Kindermassage, Wellness Academie, Hasselt, april 2018

-Onspanningsmassage, Wellness Academie Hasselt, augustus 2018

-Anatomie, pathologie en fysiologie, Wellness Academie Hasselt, april 2018

-Diverse massagetrainingen in vervolgtraject, Integrama, sept 2018 -febr 2019

-Handreflexologie (in opleiding)

IMG_8645 (2).PNG
officieel logo heppiemassage